About me

Un om printre oameni. O fata, nu un baiat.

Uneori simpla, alteori al naibii de complicata. Uneori feminina, alteori baietoasa. Uneori odihnita, alteori obosita. Uneori vorbareata, alteori fara cuvinte (Life has left me speechless). Uneori laudata, alteori criticata. Uneori artista, alteori putin cam trista. Uneori dezamagita, alteori placut surprinsa. Uneori increzatoare, alteori nesigura. Uneori fericita, alteori nu. Uneori cad, alteori ma ridic. Uneori imi place sa risc, dar mai bine nu. Sometimes special, sometimes ordinary.

Cateodata copil, cateodata femeie. Cateodata cu ochii verzi, cateodata cu ochii caprui. Cateodata nervoasa, cateodata enervant de calma. Cateodata linistita, cateodata agitata. Cateodata placuta, cateodata antipatica. Cateodata inabordabila, cateodata prietenoasa. Cateodata insensibila, cateodata hipersensibila. Cateodata nepasatoare, cateodata imi pasa prea mult. Cateodata doamna, cateodata nu chiar. Cateodata frumoasa, cateodata nu prea. Cateodata buna, cateodata rea. Cateodata relaxata, cateodata incordata. Cateodata interesata, de cele mai multe ori nu.

Rareori dragastoasa. Rareori romantica. Rareori indragostita. Rareori multumita. Rareori fotogenica.

Tot timpul atenta la detalii, tot timpul in cautare de ceva nou, tot timpul indragostita de muzica (Music can mend a broken heart, comfort a tired soul). Tot timpul intr-o continua schimbare. Tot timpul recunoscatoare pentru fiecare zi din viata mea.

Iubesc greu, rar si prea mult. Cateodata iubesc pe cine ar trebui, de cele mai multe ori pe cine nu ar trebui. Ma dezamagesc doar oamenii pe care ii iubesc, asa ca incerc sa nu iubesc prea multi.

Imi plac oamenii frumosi, pentru ca frumusetea interioara se reflecta si pe chip. Imi plac oamenii fericiti, care radiaza, pentru ca imi place sa ma droghez cu fericirea lor. Imi plac oamenii ingrijiti, preocupati de ei, care au grija de fizicul lor. Imi plac oamenii care citesc. Imi plac oamenii care se bucura de viata, care traiesc fiecare zi ca si cum ar fi ultima. Imi plac mult oamenii curajosi, as vrea sa pot fura putin curaj de la ei.Imi plac oamenii sinceri, pentru ca sinceritatea este cea mai puternica manifestare a curajului. Imi plac oamenii siguri pe ei, increzatori. Ma atrag ca un magnet. Imi plac oamenii care nu se dau batuti si reusesc sa o ia de la capat. Imi plac oamenii neinfricati, dar cu frica de Dumnezeu .Imi plac oamenii puternici. Imi plac oamenii de incredere, pe care ma pot baza. Imi plac oamenii care se tin de cuvant, care isi respecta promisiunile. Imi plac oamenii cu sufletul bun, care nu cunosc invidia. Imi plac oamenii care asculta muzica buna. Imi plac oamenii care ma fac sa rad. Imi plac si in acelasi timp invidiez oamenii care iubesc cu usurinta, pentru ca asta ii face iubibili.

Imi plac cartile bune. Imi plac parfumurile tari, cu note orientale. Imi plac parfumurile barbatesti, cu miros de “barbat bine si sexy” (pe care de cele mai multe ori le folosesc chiar EU!). Imi place vara, pentru ca sunt bronzata si mai dezgolita. Imi place zapada. Imi place Craciunul (pentru ca atunci simt ca sunt acasa, de cele mai multe ori nu stiu unde e “acasa”). Imi plac culorile vii. Imi place muzica buna, de la rock pana la blues. Imi place sa adaptez muzica la starea mea de spirit. Imi place sa ma exprim prin moda, sa ma imbrac cum simt (in fiecare zi ma simt altfel, ceea ce ma face sa par putin bipolara). Ma simt cel mai bine in pantaloni de piele si bocanci. Imi plac florile parfumate, nu doar frumoase. Imi plac liliacul, freeziile si lacramioarele. Imi place vanilia, nu ciocolata. Imi place sa beau un pahar de vin, poate doua (poate!). Nu imi place vinul rosu ( si nu ar trebui sa va placa nici voua daca va plac dintii albi!). Sunt o mare devoratoare de ceai verde (nu are China destul ceai verde sa ma sature pe mine).Imi place mancarea buna. Imi place mancarea sanatoasa (cateodata imi place si mancarea nesanatoasa, dar aici intervine preocuparea constanta pentru silueta). Imi place sa gatesc (doar atunci cand sunt in the mood). Imi place viata, cu bune si cu rele.

I don’t like to commit myself about heaven and hell – you see, I have friends in both places”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s